Om oss

Varför startade vi en kyrkogård för djur?


Mattias Flodin heter jag och är grundaren av Djurenskyrkogård.
Jag är utbildad hundtjänstinstruktör och hunddressör, har arbetat med att både dressera hundar och utbilda djurägare med sina hundar och även på djursjukhus. Senaste åren var jag lärare i hundtjänst där jag utbildade nya och gamla hundekipage.

Djurenskyrkogård kom till för några år sedan som en ide. Varför inte ha en hemsida där du enkelt kan ordna en begravnings plats till ditt djur och för att förenkla för just dig. Iden växte med åren och vi har även sett att det är ett behov för alla djurägare.

Det är alltid en stor förlust när en familjemedlem går bort, som har gett en så mycket kärlek och glädje.

Att med sorg efter att ha förlorat någon behöva ringa runt och besvara massa frågor, behöva prata med flera olika personer och instanser m.m. Då kände vi att vi ville skapa en hemsida där du finner all information du behöver veta om ett djurs begravning, där du även i lugn och ro lägger in dina uppgifter om ditt djur och kan säkra en plats innan de tragiska sker.

 

Till djurkyrkogården kommer djur som redan är kremerade, vill du ha hjälp med det så hjälper vi gärna till med vidare information. Begravningen kommer sedan att ske i stillhet på en vacker belägen plats efter just dina önskemål. Beställning av sten kan du lätt göra på hemsidan.

Vi arbetar ständigt med att kunna erbjuda fler valmöjligheter av djurkyrkogårdar som passar just dig där du bor i Sverige. De djurkyrkogårdar som ansluter sig till hemsidan är kontrollerade och godkända av oss.

Djurenskyrkogård står för hög standard och proffsigt bemötande för att du ska känna dig tillfreds när du bokar en plats och besöker graven.

Har du frågor går det bra att kontakta oss antingen via mail eller telefon.

https://biqle.me can i fuck your pink pussy.